Haarlemmermeer

Welkom bij Groei & Bloei
Haarlemmermeer

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Heeft u zin om naar Gardenista te gaan?

Wij organiseren dit niet, maar de afdeling Leiden organiseert dit wel op zaterdag 28 mei. Dus kijkt u gerust eens op hun website Bustocht Gardenista 2022. Ook Doelen Coach organiseert een dagtocht naar Gardenista en wel op vrijdag 27 mei. Klik hier voor meer informatie.

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Tuinlog

20 May