Haarlemmermeer

Welkom bij Groei & Bloei
Haarlemmermeer

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Beste leden van Groei&Bloei,

LET OP!!! MEDEDELING VOOR ONZE BLOEMSCHIKKERS!!! In verband met de huidige coronamaatregelen zullen we helaas wederom een drive-through moeten organiseren deze zal plaatsvinden op donderdag 16 december om 20.00 uur

De data voor het bloemschikken in het voorjaar zijn bekend, kijk hiervoor in het jaarprogramma of bij activiteieten, bloemschikkenEr zijn nog plaatsen beschikbaar, als u interesse heeft kunt u zich aanmelden bij Agnes de Bruijn.

Aangezien soms op het laatste moment nog dingen kunnen wijzigen is het raadzaam om de website of onze Facebookpagina in de gaten te houden voor de laatste stand van zaken.

Helaas heeft het Landelijk bestuur van Groei & Bloei moeten besluiten om Gardenista te verplaatsen naar 2022. Aanleiding hiervoor is de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus. Het festival zou eind september plaatsvinden en wordt verplaatst naar 25 t/m 29 mei 2022.

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Tuinlog

Angela's tuin