Haarlemmermeer

Welkom bij Groei & Bloei
Haarlemmermeer

Alternatief bloemschikken

De benodigdheden voor het bloemschikken konden worden opgehaald.

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Beste leden van Groei&Bloei,

Hopelijk zijn jullie in goede gezondheid en maken jullie er het beste van in deze bijzondere tijd, die anders is dan anders.
Geen busreis, geen open tuinendag of stekjesruilbeurs en voor het komend seizoen voorlopig ook geen lezingen.

BERICHT VOOR ONZE BLOEMSCHIKKERS:

Op 18 februari gaat het bloemschikken hetzelfde als in januari dus vanaf 19.00 uur kunnen er pakketten opgehaald worden op het bekende adres. Wil je aub een kratje of doos meenemen voor de materialen? Het bloemstuk wordt gemaakt op een platte schaal. Deze moet zelf verzorgd worden, dus die krijg je niet in je pakket.

De beschrijving van het werkstuk is te vinden onder het kopje activiteieten.

Willen onze vaste bloemschiksters van tevoren hun bijdrage overmaken op rekeningnummer NL97INGB0001558034 ten name van Afd Hoofddorp Nw Vennep vd Kon My Tuinb & Plantk te Nieuw-Vennep. Vanwege de ongemakken krijgen jullie éénmalig € 10,- korting op de prijs.

Bovendien wordt het bloemschikken van mei één week opgeschoven in verband met Hemelvaart. Het wordt dus 19 of 20 mei. Hopelijk weer op de gewone manier!

De beschrijving van het afgehaalde bloemschikpakket van januari vind je onder het kopje activiteiten.

Het is wel raadzaam om i.v.m de mogelijke coronaregels de website of onze Facebookpagina in de gaten te houden voor de laatste stand van zaken.

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Tuinlog

01 Mar