Haarlemmermeer

Welkom bij Groei & Bloei
Haarlemmermeer

Uitgelicht

Beschrijving bloemschikken maart

Resultaat bloemschikken maart

Meer

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Beste leden van Groei&Bloei,

Hopelijk zijn jullie in goede gezondheid en maken jullie er het beste van in deze bijzondere tijd, die anders is dan anders.
Geen busreis, geen open tuinendag of stekjesruilbeurs en voor het komend seizoen voorlopig ook geen lezingen.

De Groei & Bloei Nationale Tuinweek gaat dit jaar online!

Vanaf maandag 19 april t/m 17 mei hebben wij 5 prachtige gratis online events voor je. Drie lezingen en twee rondleidingen! Het zijn livestreams waarbij je vragen kunt stellen aan de sprekers. Elk event start om 19.30 en duurt ongeveer een uur. Meedoen is heel simpel en kan vanuit huis: ga op maandagavond vanaf ca. 19.15 uur naar https://tv.elba-rec.nl/uitzending/groei-bloei en je bent erbij. Iedereen mag meedoen: leden en niet-leden. Na afloop van de lezing is er veel ruimte voor het stellen van al je vragen! Onder het kopje activiteiten kunt u hier meer informatie over vinden.

BERICHT VOOR ONZE BLOEMSCHIKKERS:

Op donderdag 1 april gaat het bloemschikken hetzelfde als de afgelopen keren, dus vanaf 19.00 uur kunnen de pakketten opgehaald worden op het bekende adres. 

De werkbeschrijving van de Paasworkshop vind je onder het kopje activiteiten.

Bovendien wordt het bloemschikken van mei één week opgeschoven in verband met Hemelvaart. Het wordt dus 19 of 20 mei. Hopelijk weer op de gewone manier!

De beschrijving van het afgehaalde bloemschikpakket van januari vind je onder het kopje activiteiten.

Het is wel raadzaam om i.v.m de mogelijke coronaregels de website of onze Facebookpagina in de gaten te houden voor de laatste stand van zaken.

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!


Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Tuinlog

19 Apr

Anneke Duyvesteijn

Moeder Aarde is jarig - 22 april 2021 Earth Day /...

18 Apr

Paul

Knollentuin verhuisd…

Meer

Agenda

19 mei

Workshop Bloemschikken

Woensdag 19 of donderdag 20 mei 2021

Meer