Haarlemmermeer

Welkom bij Groei & Bloei
Haarlemmermeer

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Beste leden van Groei&Bloei,

Hopelijk zijn jullie in goede gezondheid en maken jullie er het beste van in deze bijzondere tijd, die anders is dan anders.
Geen busreis, geen open tuinendag of stekjesruilbeurs en voor het komend seizoen voorlopig ook geen lezingen.

De Algemene Ledenvergadering zal op 22 september gehouden worden, maar in verband met de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus vragen wij u, om u aan te melden voor de vergadering via info(at)haarlemmermeer.groei.nl. U ontvangt dan ook de stukken voor deze ALV. In verband met deze veiligheidsmaatregelen zal de vergadering zakelijk worden gehouden en zal er geen drankje worden geschonken of een activiteit na afloop zijn.

Het bloemschiiken gaat wel weer van start in september, onze nieuwe locatie is groot genoeg om afstand van elkaar te bewaren, dus heeft u interesse u kunt zich nog opgeven.

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Tuinlog

Antje's Tuin