Haarlemmermeer

Welkom bij Groei & Bloei
Haarlemmermeer

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Beste leden van Groei&Bloei,

Hopelijk zijn jullie in goede gezondheid en maken jullie er het beste van in deze bijzondere tijd, die anders is dan anders.
Geen busreis, geen open tuinendag of stekjesruilbeurs en voor het komend seizoen voorlopig ook geen lezingen...

In de nieuwsbrief van juni konden jullie lezen over de ervaringen op het balkon en in de tuinen van bestuursleden.
Maar waarmee vullen we onze nieuwsbrief van september?

Zijn jullie bezig geweest met veranderingen in de tuin en wil je dat met ons delen?
Wat hebben beide tuinkringen gedaan?
Waar ben je trots op?
Heb je misschien een foto van je tuin voor en na “de Coronatijd”, of zomaar een mooie foto van je balkon of tuin die mooier is dan ooit?

Het zou heel fijn zijn als we met elkaar een leuke nieuwsbrief kunnen maken, waar alle leden plezier aan kunnen beleven.

Help ons mee en deel je ervaringen met ons in tekst of beeld.
Reacties kunnen naar Helena gestuurd worden, hvancleef.groei.bloei(at)gmail.com

Als het aanbod overweldigend is dan nemen we contact met je op om te vragen of jouw bijdrage geplaatst mag worden op de website van Groei&Bloei of op Facebook. Vermeld daarom alsjeblieft ook je telefoonnummer.

De sluitingsdatum voor je bijdrage is maandag 10 augustus.

We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen en kijken uit naar jullie inzendingen!!

Hartelijke groeten ook namens Beppy, Deliane, Didi, Helena, Tineke en Tonia,

Paula Boelen

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Tuinlog

Een rondje door de knollentuin

Odette

Voor nu

16 sep

Workshop Bloemschikken

Woensdag 16 en donderdag 17 september 2020

22 sep

52e Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 22 september om 20.00 uur.