Haarlemmermeer

Beschrijving bloemschikken mei

Eindresultaat bloemschikken mei

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Beste leden van Groei&Bloei,

Hopelijk zijn jullie in goede gezondheid en maken jullie er het beste van in deze bijzondere tijd, die anders is dan anders.
Geen busreis, geen open tuinendag of stekjesruilbeurs en voor het komend seizoen voorlopig ook geen lezingen.

De Groei & Bloei Nationale Tuinweek gaat dit jaar online!

Vanaf maandag 19 april t/m 17 mei hebben wij 5 prachtige gratis online events voor je. Drie lezingen en twee rondleidingen! Het zijn livestreams waarbij je vragen kunt stellen aan de sprekers. Heb je deze events gemist? Ze zijn ook terug te kijken via: https://tv.elba-rec.nl/uitzending/groei-bloei  Onder het kopje activiteiten kunt u hier meer informatie over vinden.

BERICHT VOOR ONZE BLOEMSCHIKKERS:

De data voor het bloemschikken in het najaar zijn bekend, kijk hiervoor in het jaarprogramma of bij activiteieten,bloemschikken.

Uiteraard hopen we dat we in september op de vertouwde manier van start kunnen gaan, maar aangezien we nu nog niet weten hoe e.e.a. in het najaar zal gaan met de coronabesmettingen is het raadzaam om de website of onze Facebookpagina in de gaten te houden voor de laatste stand van zaken.

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Tuinlog

Yvie

Rosehof

Anneke Duyvesteijn