Haarlemmermeer

Welkom bij Groei & Bloei
Haarlemmermeer

Alternatief bloemschikken

De benodigdheden voor het bloemschikken konden worden opgehaald.

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Beste leden van Groei&Bloei,

Hopelijk zijn jullie in goede gezondheid en maken jullie er het beste van in deze bijzondere tijd, die anders is dan anders.
Geen busreis, geen open tuinendag of stekjesruilbeurs en voor het komend seizoen voorlopig ook geen lezingen.

BELANGRIJKE MEDEDELING geef het a.u.b. door.

Door de verruiming van de coronamaatregelen en de ruime locatie kan het Kerstbinden van 16 of 17 december gelukkig doorgaan.

De data van het bloemschikken voor 2021 zijn inmiddels bekend.

Het is wel raadzaam om i.v.m de mogelijke coronaregels de website of onze Facebookpagina in de gaten te houden voor de laatste stand van zaken.

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Tuinlog

Veris-lente

Volkstuin week 47 2020: bladaarde en herfstgroente

Anneke Duyvesteijn