Haarlemmermeer

Welkom bij Groei & Bloei
Haarlemmermeer

Uitgelicht

Alternatief bloemschikken

De benodigdheden voor het bloemschikken konden worden opgehaald.

Meer

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Hieronder het bericht dat naar alle bij het bestuur bekende e-mailadressen is verstuurd.

Beste leden van Groei&Bloei,

Hierbij wil ik jullie mede namens de andere leden van het bestuur bijpraten over onze activiteiten van de komende tijd. Het zal jullie niet verbazen dat we helaas e.e.a. gaan cancelen.

  • De actie “Tegel eruit plant erin” gaat niet door met medewerking van vrijwilligers van Groei&Bloei. Dit besluit is genomen door het hoofdbestuur van onze landelijke vereniging. Intratuin laat vooralsnog de actie 28 maart doorgaan met eigen medewerkers;
  • De ALV, algemene ledenvergadering, gaat niet door;
  • De stekjesruilbeurs gaat niet door;
  • Het bloemschikken is aanvankelijk verplaatst naar 6 en 7 mei maar ook dat kan niet doorgaan.

Over de activiteiten die later dit jaar plaatsvinden, zoals voorjaarsmanden vullen, de busreis en de open tuindag worden jullie geïnformeerd zodra daar meer duidelijkheid over is (inmiddels is bekend dat al deze activiteiten niet door kunnen gaan). Wat betreft de ALV is het nu nog niet duidelijk wanneer deze gehouden gaat worden. Alle stukken zijn klaar en de kascommissie is bijeen geweest bij de penningmeester. Zodra meer bekend is over een datum worden jullie geïnformeerd.

We hebben ook goed nieuws. Beppy van Wijk gaat als aspirant bestuurslid ons bestuur ondersteunen. Zij is al bekend bij de vereniging onder andere omdat zij de ledenadministratie verzorgt. Ook heeft zij ons middels columns in de nieuwsbrief laten meegenieten van de belevenissen met haar kasje. Jullie gaan haar ontmoeten en welkom heten bij de eerstvolgende ALV. Natuurlijk is het jammer, dat onze agenda’s leeg worden, maar gezondheid gaat voor alles. Hopelijk hebben alle maatregelen een gunstig effect op het indammen van de verspreiding van het coronavirus en kunnen we elkaar over een poos weer ontmoeten. Wellicht bereiken we niet alle leden met deze mail, het vriendelijke verzoek is dan ook om dit bericht zoveel mogelijk te verspreiden onder onze leden.

Hartelijke groet ook namens alle bestuursleden en blijf gezond! Paula Boelen 

 

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!


Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Tuinlog

05 Jul

Paul

Vergeten weelde…

05 Jul

Anneke Duyvesteijn

Goed waterbeheer, ook in de tuin - Blik op de Tuin...

Meer

Agenda

16 sep

Workshop Bloemschikken

Workshop Bloemenschikken woensdag 16 en donderdag...

21 okt

Workshop bloemschikken

Woensdag 21 en donderdag 22 oktober 2020

Meer