Interesse?

Bij een abonnement op Groei & Bloei ontvang je 11x per jaar het glossy maandblad Groei & Bloei en ben je ook meteen lid van onze lokale tuinvereniging in de Haarlemmermeer, die diverse activiteiten organiseert; kijk maar eens onder de tab Jaarprogramma.
Leden krijgen ook 4x per jaar de nieuwsbrief HaarlemmerMEER Groei & Bloei, boordevol informatie over onze activiteiten, groentips en terugblikken.

Word lid met ingang van het juli/augustusnummer 2019. Je krijgt € 9,- korting. Je betaalt € 24,95 i.p.v. € 33,95 (Niet geldig als je in 2018 lid bent geweest).

Je kunt in plaats van de korting ook kiezen voor het cadeau van de maand. Deze maand is dat de Rainsaver van 100 liter. Inclusief voet en watervulsysteem t.w.v. € 59,95. Je kunt kiezen voor een groen of een grijs exemplaar. Om gebruik te maken van deze aanbieding mag je in 2018 geen lid zijn geweest.

Om lid te worden klik je op deze link, je wordt dan doorverwezen naar de website van Groei.nl waar je een keuze kunt maken uit een welkomstgeschenk of een korting op het abonnement.

Wil je eerst meer informatie over het tijdschrift of de vereniging, neem dan contact op met onze secretaris Didi Abraham.

info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Geslacht
Schilderachtige Hollandse luchten, beestjes en wat geel
OOK VEEL GEEL