Interesse?

Bij een abonnement op Groei & Bloei ontvang je 11x per jaar het glossy maandblad Groei & Bloei en ben je ook meteen lid van onze lokale tuinvereniging in de Haarlemmermeer, die diverse activiteiten organiseert; kijk maar eens onder de tab Jaarprogramma.
Leden krijgen ook 4x per jaar de nieuwsbrief HaarlemmerMEER Groei & Bloei, boordevol informatie over onze activiteiten, groentips en terugblikken.

Word lid en ontvang het jan/februarinummer 2019. Je krijgt € 20,- korting. Je betaalt € 49,95 i.p.v. € 69,95 (Niet geldig als je in 2018 lid bent geweest).

Je in plaats van de korting ook kiezen voor het cadeau van de maand. Deze maand is dat de GOLDEN ZABA, zaag en schop in één. Met de scherpe zaagtanden snij je gemakkelijk door wortels heen. Het graven van een gat in moeilijke grond wordt met deze superschep wel erg gemakkelijk! T.w.v. €49,95. Om gebruik te maken van deze aanbieding mag je in 2018 geen lid zijn geweest.

Om lid te worden klik je op deze link, je wordt dan doorverwezen naar de website van Groei.nl waar je een keuze kunt maken uit een welkomstgeschenk of een korting op het abonnement.

Wil je eerst meer informatie over het tijdschrift of de vereniging, neem dan contact op met onze secretaris Didi Abraham op

info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Geslacht
Mar