Diversen

Interesse?

Bij een abonnement op Groei & Bloei ontvang je 11x per jaar het glossy maandblad Groei & Bloei en ben je ook meteen lid van onze lokale tuinvereniging in de Haarlemmermeer, die diverse activteiten organiseert; kijk maar eens onder de tab Jaarprogramma.
Leden krijgen ook 4x per jaar de nieuwsbrief HaarlemmerMEER Groei & Bloei, boordevol informatie over onze activiteiten, groentips en terugblikken.

Word lid en ontvang het okt- en nov/decembernummer 2018 gratis. Je krijgt ook € 21,- korting in 2019. Je betaalt € 47,95 i.p.v. € 68,95 (Niet geldig als je in 2017 lid bent geweest).

Je in plaats van de korting ook kiezen voor het cadeau van de maand. Deze maand is dat het Aqua Control watergeefsysteem t.w.v. € 48,95, daarmee bepaal je precies wanneer en hoe lang je planten besproeid worden. Om gebruik te maken van deze aanbieding mag je in 2017 geen lid zijn geweest.

Om lid te worden klik je op deze link, je wordt dan doorverwezen naar de website van Groei.nl waar je een keuze kunt maken uit een welkomstgeschenk of een korting op het abonnement. 

Wil je eerst meer informatie over het tijdschrift of de vereniging, neem dan contact op met Cornelia van der Weele: cornelia_van_der_weele(at)planet.nl of

info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Naar boven

Lid worden

Geslacht
meer
19
Sep
herinrichting tuin achter
14
Sep
Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867