Interesse?

Bij een abonnement op Groei & Bloei ontvang je 11x per jaar het glossy maandblad Groei & Bloei en ben je ook meteen lid van onze lokale tuinvereniging in de Haarlemmermeer, die diverse activteiten organiseert; kijk maar eens onder de tab Jaarprogramma.
Leden krijgen ook 4x per jaar de nieuwsbrief HaarlemmerMEER Groei & Bloei, boordevol informatie over onze activiteiten, groentips en terugblikken.

Word lid met ingang van het maartnummer en ontvang € 16,- korting op het lidmaatschap voor 2018. Je betaalt dan € 38,95 in plaats van € 55,-. (Niet geldig als je in 2017 lid bent geweest).

Of ontvang je liever het cadeau van de maand!

Deze maand is dat een mooie takkenschaar met ratel en uitschuifbare handvatten. 660-995mm. T.w.v. 66,95. Robuuste takkenschaar met hevelsysteem en standaard snijbek. De uitschuifbare aluminium stelen zijn ovaal (extra sterk), met een kunststof antislip greep. Het carbon geharde snijblad is voorzien van een teflon laag om wrijving te verminderen en vuil niet te laten hechten aan het blad. Met deze snoeischaar wordt het zware snoeiwerk kinderspel. Om gebruik te maken van deze aanbieding mag je in 2017 geen lid zijn geweest.

Om lid te worden klik je op deze link, je wordt dan doorverwezen naar de website van Groei.nl waar je een keuze kunt maken uit een welkomstgeschenk of een korting op het abonnement.

Wil je eerst meer informatie over het tijdschrift of de vereniging, neem dan contact op met Cornelia van der Weele: cornelia_van_der_weele(at)planet.nl of

info(at)haarlemmermeer.groei.nl

Geslacht