foto's

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

NOODKREET!!! Wie kan ons helpen? We zoeken nog tuinen voor deOpens internal link in current window open tuinendag op 16 juni 2018. Het zou toch heel jammer zijn als juist deze leuke activiteit voor het eerst sinds jaren niet door zou kunnen gaan!!!

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: cornelia_van_der_weele(at)planet.nl

Ook meer met onze eendaagse busreis naar het Gooi en omstreken, klik dan hier voor meer informatie:

Tuinenreis 2018Tuinenreis 2018

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Deze maand in Groei & Bloei

Het bamboebos van Prafrance