foto's

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

Helaas het is niet gelukt om meer tuinen te vinden voor 2018, dus dit jaar geen open tuindag! Wil je volgend jaar wel weer een open tuindag, Opens internal link in current windowlees dan dit bericht!

Wel krijg je de gelegenheid om op dinsdag 12 juni vanaf 19.30 uur een kijkje te nemen in diverse tuinen op Moestuincomplex BATV te Bennebroek. Opens internal link in current windowMeer informatie vind je hier!

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: cornelia_van_der_weele(at)planet.nl

Ook meer met onze eendaagse busreis naar het Gooi en omstreken, klik dan hier voor meer informatie:

Tuinenreis 2018Tuinenreis 2018

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!

Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

Kom naar de Tuinweek

Deze maand in Groei & Bloei

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien