Haarlemmermeer

Workshops bloemschikken

Helaas, door de nieuwe Corona-maatregelen kan het Bloemschiiken in mei ook geen doorgang vinden.

We gaan er voorlopig van uit dat we in september weer aan de slag kunnen, want wat is er leuker dan creatief bezig zijn met bloemen en planten en wekenlang te genieten van onze eigen creatie? Wij organiseren dan ook aankomend seizoen weer een aantal avonden workshops bloemschikken.
De workshops worden gegeven door Femke en Mary Lek.
Wil je je niet verbinden om alle avonden mee te doen, je kunt je ook inschrijven per avond.

De data voor 2020 zijn:

woensdag 16 en donderdag 17 september

woensdag 21 en donderdag 22 oktober

woensdag 18 en donderdag 19 november

woensdag 15 en donderdag 16 december Kerstbinden

Voor alle 8 avonden bedraagt de prijs € 165,00 voor leden en € 195,00 voor niet-leden inclusief koffie/thee. Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen: in september € 100,00 en de rest in januari..De prijs voor het Kerstbinden en het Paasbinden bedraagt voor leden €30,00, niet-leden betalen €42,00.

Locatie: Scouting Sint Maarten, IJweg 969, 2131 LV Hoofddorp (parkeerterrein Pappa's Beach House)

Opgeven bij Agnes de Bruijn Tel: 023 5616469 of per e-mail basenagnes(at)quicknet.nl

Inschrijven per avond.

Misschien wilt u zich niet binden aan een volledig seizoen bloemschikken? Wij bieden u tevens de mogelijkheid dat u per avond mee kunt doen.  In verband met de inkoop van het materiaal dient u zich wel twee weken van tevoren op te geven.

Inschrijven bij: Agnes de Bruijn: 023 - 5616469 of per e-mail: basenagnes(at)quicknet.nl

De prijs per avond bedraagt voor leden: € 23,00, niet-leden betalen € 35,00.

De prijs voor het Kerstbinden en het Paasbinden bedraagt voor leden € 30,00, niet-leden betalen € 42,00.